Üdvözöljük egy könnyebb hétköznapi világban

A Doro vállalata elsőként vezette be 2007-ben az idősek számára valóban könnyen használható mobiltelefonokat. Azzal, amit teszünk, könnyebbé válik a mindennapi élet. A vállalatunkat ritkán említik a nagy nevek között, a felhasználóinknak azonban fontosabb ez egyszerűség mint az, hogy a tömegek ízlését kövessék.

40 évvel később -
És még mindig lázadók vagyunk egy kicsit

Nehéz elképzelni, hogy a történetünk egy faxgéppel kezdődött. Ez 1974-ben volt. Svédországba importáltuk ezeket az eszközöket és ezzel egy telekommunikációs monopólium megszüntetéséhez járultunk hozzá. Most másoknak segítünk abban, hogy kivívhassák saját, személyes győzelmeiket. Hogyan? A modern technológia alkalmazásával; amelyek használatával a felhasználók jobban hallhatnak, olvashatnak és könnyebben használhatják az eszközöket - az emberek közel maradhatnak egymáshoz, jobban élvezhetik az életet és biztonságban érezhetik magukat.

Nem csak az idősebbek számára -
Az életkor csupán egy számadat

Úgy tűnik, rengeteg olyan ember van, aki nem gondol saját magára idősként, mégis kedvelik a termékeinket. Beszélgettünk velük, és megtudtuk, mennyire nem szeretik, ha kategorizálják őket. Ha számok alapján hivatkoznak rájuk. Egy ideje már velünk vannak. Sok mindent láttak. És pontosan tudják, mit is akarnak.

A Doro által tervezve - Csak egyszerűen. Hogy kitűnhessen.

Könnyű a dolgokat bonyolulttá és kellemetlenné tenni. A kihívás abban rejlik, hogyan lehet ugyanezeket a dolgokat egyszerűvé és ízlésessé varázsolni. A legújabb, kibővített mobil- és vezetékes telefonjainktól a következő generációs, könnyen kezelhető okostelefonokig és alkalmazásokig a tervezőcsapatunkat egyetlen, mindent felülíró cél vezérli: az egyhangúság nélküli egyszerűség. A könnyű használat megfelelő formával, hanggal, ergonómiával és látvánnyal párosítva teszi termékeinket kiemelkedővé. Mi ugyan büszkék vagyunk arra, hogy termékeink kivitelezésével és újító voltával számos nemzetközi díjat nyertünk el, mégis a termékeinket naponta használók dicsérete az, ami igazán fontos számunkra


TeleCare

A szabadságért és a méltóságért
A Doro Care a Doro vállalat egyik osztálya, amely teljes mértékben annak az ötletnek szenteli magát, hogy az idősek méltóságban, magabiztosan, biztonságban és önállóan élhessenek otthonaikban. A termékeket úgy terveztük, hogy azok megbélyegzés nélkül legyenek ösztönzőek és megnyugtatóak. Tudjon meg többet a mi „szokatlan” TeleCare megoldásainkról, amelyet modern, független szolgáltatások keretében tettünk elérhetővé az emberek számára, akik ezáltal nagyobb önállóságot élvezhetnek, mégis könnyen fordulhatnak segítségért, ha szükségük van rá. Látogasson el a Doro Care weboldalára