Üdvözöljük egy egyszerűbb világban

2007-ben mutattuk be az első,  kifejezetten az idősebb korosztály számára kialakított, egyszerűen kezelhető készülékünket. Minden, amit teszünk, azért tesszük, hogy a mindennapi életet megkönnyítsük. Más, nagyobb mobilgyártókkal ellentétben tudjuk, hogy ennek a korosztálynak fontosabb az egyszerűség, így telefonjainkat az ő elvárásaik és igényeik szerint fejlesztjük. 

40 évvel később -
és még mindig lázadók vagyunk egy kicsit

Nehéz elképzelni, hogy a történetünk egy faxgéppel kezdődött, 1974-ben.  Svédországba importáltuk ezeket az eszközöket és ezzel hozzájárultunk egy  telekommunikációs monopólium megszüntetéséhez. Most másoknak segítünk abban, hogy kivívhassák saját, személyes győzelmeiket. Hogyan? A modern technológia alkalmazásával a felhasználók jobban hallhatnak, olvashatnak és - eszközeink által - könnyebben tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel. A célunk, hogy a Doro telefon használói még jobban élvezzék az életet és biztonságban érezzék magukat.

Nem csak az idősebb korosztály számára -
Az életkor csupán egy szám

Rengeteg olyan ember van, aki nem idős emberként tekint magára, mégis kedveli a termékeinket. Beszélgettünk velük, és megtudtuk, egyáltalán nem szeretik, ha kategorizálják őket, vagy ha az életkoruk alapján hivatkoznak rájuk. Sokat tapasztaltak, sok mindent láttak, ezért pontosan tudják, mit is akarnak.

A Doro által tervezve - Csak egyszerűen. Hogy kitűnhessen.

A dolgokat könnyű bonyolulttá és frusztrálóvá tenni. A kihívás abban rejlik, hogyan lehet ugyanezeket a dolgokat egyszerűvé és ízlésessé változtatni. A legújabb, kibővített mobil- és vezetékes telefonjainktól a következő generációs, könnyen kezelhető okostelefonokig és alkalmazásokig a tervezőcsapatunkat egyetlen, mindent felülíró cél vezérli: egyszerűt alkotni, kiváló minőségben. A könnyű használat, a nagyszerű design, a hangminőség, az ergonómia és a képi megjelenítés: ezek együttes megléte teszi termékeinket kiemelkedővé. Bár büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel számos nemzetközi díjat nyertünk el, mégis a termékeinket naponta használók dicsérete az, ami igazán fontos számunkra.


TeleCare

A szabadságért és a méltóságért
A Doro Care a Doro egy olyan részlege, amely azért jött létre, hogy az idősebb korosztály tagjai is méltóságban, magabiztosan, biztonságban és önállóan élhessenek otthonaikban. A termékeket úgy terveztük, hogy támogassák az önálló életvitelt és biztonságérzetet adjanak. Tudjon meg többet arról, miben más a TeleCare megoldása, amelyet modern, független szolgáltatások keretében teszünk elérhetővé az emberek számára, akik így nagyobb önállóságot élvezhetnek, mégis könnyen fordulhatnak segítségért, ha szükségük van rá.Látogasson el a Doro Care weboldalára