SAJÁT DORO MANAGER

A DORO TELEFONOK HASZNÁLÓINAK IDEÁLIS TÁRSA

A Saját Doro Manager egy kényelmes webes szolgáltatás, amely még élvezetesebbé teszi a Doro telefon használatát. Egyszerűen lépjen be a weboldalra, ahol kezelheti a telefon beállításait és tartalmát akár távolról is. Innen könnyedén feltöltheti adatait új telefonjára, és lehetővé teheti családtagjai és barátai számára, hogy segítsenek, bárhol is legyenek. És ha azt fontolgatná, hogy Doro telefonról egyszerűen használható okostelefonjaink egyikére váltana, akkor a Saját Doro Managerrel ezt még könnyebben megteheti.

     


MŰKÖDÉSE

Connect and Care Network of Carers Assistance button Connect and Care
TÁVIRÁNYÍTÓ

OKTATÓVIDEÓK MEGTEKINTÉSE

BIZTONSÁGI MÁSOLAT A FONTOS INFORMÁCIÓKRÓL

A Saját Doro Manager a Doro okostelefonnal rendelkező időseket és a nekik segítő embereket szem előtt tartva jött létre. Lehetővé teszi a jogosult segítőket, hogy távolról is irányíthassák a telefont. Beállíthatják a fényerőt, hangot és sok mást is. Beállíthatja a gyorshívó számokat és a Segítség gombot. Hozzáadhat telefonszámokat vagy frissítheti őket szükség szerint.

A saját Doro Manager hozzáférést biztosít számos oktatóvideóhoz, amelyek megmutatják, hogyan hozhatja ki a legtöbbet okostelefonjából. Tekintse meg, milyen egyszerű az interneten böngészni, e-mail fiókot létrehozni és leveleket küldeni, alkalmazásokat telepíteni a telefonra stb.

Minél többet használja okostelefonját netezésre, fényképezésre és videózásra, névjegyek tárolására, alkalmazásokra stb., annál több adat tárolódik rajta. A Saját Doro Managerrel könnyedén biztonsági másolatot készíthet ezekről a fontos adatokról, és ezt szükség esetén egyszerűen átviheti új telefonjára.

Connect and Care Shared reminders To do list

S KÉPEK ÉS VIDEOK MEGOSZTÁSA

ELVESZETT TELEFON MEGTALÁLÁSA

Szeretné kényelmesen megosztani képeit és videóit családjával és barátaival? A Saját Doro Manager minden funkciót tartalmaz, hogy egyszerűen áttölthesse képeit telefonjáról vagy telefonjára, albumba rendezze őket vagy megossza albumait olyanokkal, akik szintén örömüket lelik bennük.

Nem találja a telefont? Semmi gond! Vegyen egy nagy levegőt, lépjen be a Mydoromanager.com oldalra bármilyen számítógépről vagy eszközről. Innen gyorsan megtalálja a telefont, akár a GPS helyének ellenőrzésével, de meg is csörgetheti. Ha úgy gondolja, hogy ellopták, akkor zárolhatja, hogy ne használják illetéktelenek.


Doro® | My Doro Manager

My Doro Manager

INGYENES, ÉS KÖNNYŰ KEZDETEK

Ha kompatibilis* Doro okostelefonnal vagy telefonnal rendelkezik, akkor látogasson el a Mydoromanager.com oldalra a számítógépén vagy egyéb eszközön, és hozzon létre egy fiókot. Mindez teljesen ingyenes! Ha a telefon regisztrációja megtörtént, a hozzáféréssel rendelkező családtag vagy barát már meg is nyithatja saját fiókját, és akár segítségül is lehet hívni.

NEM RENDELKEZIK OKOSTELEFONNAL?
SEMMI GOND!

Ha az idős személy nem szeretne okostelefont használni, a Saját Doro Manager hagyományos Doro telefonokon is elérhető*. Ön vagy egy családtagja vagy barátja beléphet a Mydoromanager.com oldalra, ha

• módosítani kell a beállításokat (szöveg mérete, gyorshívók, nyelv és a Segítség gomb),

• naptári bejegyzések írása,

• névjegyek szerkesztése,

• képek megosztása.

GYAKORI KÉRDÉSEK

K: Mennyibe kerül?

Odpověď: V: Ingyenes..

K: Mi a különbség a Saját Doro Manager és a Doro Connect & Care alkalmazás között?

V: A Doro Connect & Care®alkalmazáshoz hasonlóan a Saját Doro Manager is olyan alkalmazás volt, ami telepítve volt a telefonokon. Ezt azóta átalakították kényelmesen használható webes szolgáltatássá a Doro telefon használói számára. A Doro Connect & Care® viszont egy alkalmazás, amellyel a családból és a barátokból álló hálózat támogathatja az idős személyt: követhetik a státusát, válaszolhatnak segítségkéréseire és a sürgős helyzetekre, vagy egyszerűen csak kapcsolatban lehetnek vele üzenetváltásokon keresztül – mindezt egyetlen nagyszerű alkalmazás segítségével.

* Compatible feature phones

Doro 8040