My Doro Manager

A Doro telefon-tulajdonosok ideális társa

A My Doro Manager egy olyan webalapú szolgáltatás, amely segítségével még könnyebben használhatja Doro telefonját. Egyszerűen lépjen be a weboldalra, ahol módosíthatja a telefonjának beállításait és tartalmát, akár távolról is. Innen könnyedén feltöltheti adatait új telefonjára, sőt, lehetővé teheti családtagjai és barátai számára, hogy segítsenek Önnek, bármilyen messze vannak. Ha már meglévő, egyszerűbb Doro telefonjáról egy Doro okostelefonra váltana, akkor ezt a My Doro Managerrel még könnyebben megteheti.

     


HOGY MŰKÖDIK?

Connect and Care Network of Carers Assistance button Connect and Care
VEGYEN IGÉNYBE TÁV-SEGÍTSÉGET

OKTATÓVIDEÓK MEGTEKINTÉSE

BIZTONSÁGI MÁSOLAT A FONTOS INFORMÁCIÓRÓL  

A My Doro Manager a Doro okostelefonnal rendelkező idősebb korosztály és az őket segítő emberek igényeit szolgálja. Lehetővé teszi, hogy az arra jogosultak távolról is módosíthassanak a telefon beállításain. Többek között beállíthatják a fényerőt, a hangot, a gyorshívó számokat, vagy a Segélyhívó gombot. Az Önt segítő családtagok hozzáadhatnak telefonszámokat az Ön telefonjához, vagy frissíthetik a meglévőket, az Ön igényei szerint.

A My Doro Manager hozzáférést biztosít számos oktatóvideóhoz, amik segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki okostelefonjából. Tekintse meg, milyen egyszerű az interneten böngészni, e-mail fiókot létrehozni és leveleket küldeni, vagy éppen alkalmazásokat telepíteni a telefonra.

Minél többet használja okostelefonját netezésre, fotózásra, videózásra, névjegyek tárolására, vagy alkalmazásokra, annál több adat tárolódik rajta. A My Doro Managerrel könnyedén készíthet fontos adatairól biztonsági másolatot és ezt szükség esetén egyszerűen átviheti új telefonjára. 

Connect and Care Shared reminders To do list

KÉPEK ÉS VIDEÓK MEGOSZTÁSA

ELVESZETT TELEFON MEGTALÁLÁSA

Szeretné kényelmesen megosztani képeit, videóit családjával és barátaival? A My Doro Manager minden funkciót tartalmaz ahhoz, hogy egyszerűen áttölthesse képeit telefonjáról vagy telefonjára. Albumba rendezheti képeit és megoszthatja azokkal, akik szintén örömüket lelik bennük.

Nem találja telefonját? Nyugodjon meg, segítünk! Vegyen egy nagy levegőt, lépjen be a MyDoroManager.com oldalra bármilyen számítógépről vagy okoseszközről. A felület számos módon segítségére lehet, hogy gyorsan megtalálja telefonját. Csörgesse meg készülékét, vagy ellenőrizze annak GPS pozícióját. Ha úgy gondolja, hogy ellopták, akkor zárolhatja, hogy ne használják illetéktelenek.


Doro® | My Doro Manager

My Doro Manager


INGYENES ÉS KÖNNYŰ KEZDETEK

Ha kompatibilis* Doro okostelefonnal vagy hagyományos telefonnal rendelkezik, látogasson el a MyDoroManager.com oldalra a számítógépén vagy egyéb eszközén, és egy ingyenes regisztráción keresztül hozza létre saját fiókját. Ha a telefon regisztrációja megtörtént, a hozzáféréssel rendelkező családtag vagy barát saját fiókján keresztül azonnal az Ön segítségére siethet.

NEM RENDELKEZIK OKOSTELEFONNAL?
SEMMI GOND!

A MyDoroManager.com okostelefon használata nélkül is elérhető a Doro számos, hagyományos telefonján. A MyDoroManager.com oldalról Ön, egy családtagja, vagy egy barátja az alábbi lehetőségeket érheti el:
• módosíthatja beállításait (szöveg mérete, gyorshívók, nyelv és Segélyhívó gomb)
• naptári bejegyzéseket írhat
• névjegyeket szerkeszthet
• képeket oszthat meg

GYAKORI KÉRDÉSEK

K: Mennyibe kerül?

V: Az alkalmazás ingyenes.

K: Mi a különbség a My Doro Manager és a Doro Connect & Care alkalmazás között?

V: Mi a különbség a My Doro Manager és a Doro Connect & Care alkalmazás között?
V: A Doro Connect & Care® egy előre telepített alkalmazás, ami bizonyos Doro készülékekben megtalálható. Ezzel az alkalmazással a család és a barátok még szorosabb kapcsolatban lehetnek a szerettükkel: követhetik helyzetét, válaszolhatnak segélykérésére sürgős helyzetekben, vagy egyszerűen csak kapcsolatot tarthatnak üzenetküldés segítségével – mindezt egyetlen alkalmazással. Ezzel ellentétben a My Doro Manager egy számítógépen és egyéb okoseszközökről elérhető webes szolgáltatás, ami nincs előre installálva a Doro telefonokon.

* Kompatibilis telefonok


Doro 8040